O nama

Kvalitet u svim domenima poslovanja je glavna odlika naše kompanije.

Saznajte više Unajmite nas
Image
Image

O nama

Kompanija Fixed and Clean d.o.o. bavi se profesionalnim održavanjem higijene poslovnih i stambenih objekata. Klijentima nudimo profesionalnu, kvalitetnu i povoljnu uslugu.
Primenom savremenih sredstava usklađenih sa najvišim standardima i angažovanjem visoko obučene radne snage, u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno odgovorimo na sve zahteve klijenata.
Kontinuirano uspešno poslovanje ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, primenom naprednih metoda, korišćenju savremenih mašina i opreme kao i stvaranju stručnog i kvalifikovanog kadra.

Image
Image

Naša vizija

Razvoj modernog koncepta poslovanja i pružanja najvišeg nivoa usluga, u različitim privrednim segmentima, u kojima će naše ime biti sinonim, za kompaniju koja uvodi i primenjuje nove standarde, koristi savremena sredstva rada, potpuno ekološku i biorazgradivu hemiju, nudi inovativna rešenja, i neguje profesionalnu komunikaciju sa klijentima.
Naša strategija je vrhunski kvalitet pružene usluge, uz stalno usavršavanje i unapređenje rada zaposlenih. Kupac naših usluga biće stalni centar naše pažnje, a njegovo zadovoljstvo, naš imperativ.

Kako funkcionišemo

Preko 10000 kvadrata pokrivenosti